tannlegeprestegaard

Ofte stilte spørsmål

Tilbyr dere faktura og betalingsavtaler?

Faktura (kreditt) tilbys faste pasienter. For nye pasienter må oppgjør skje samme dag kontant eller med kort. Vi er likevel fleksible med tanke på å få til betalingsløsninger. Dette kan avtales direkte med tannlegen ved konsultasjon.

Hvordan er parkeringsmulighetene?

Det er parkeringsplasser med parkeringsautomat rett utenfor inngangspartiet og langs Kirkeparken, i tillegg til en stor parkeringsplass utenfor Sarpsborg rådhus. For innendørs parkering er parkeringshuset til Storbyen og Sarpsborg torg i en avstand på ca. 150 meter

Jeg kommer med buss - hva er nærmeste holdeplass?

 

Vi holder til ca. 200 meter fra Sarpsborg busstasjon. Sarpsborg busstasjon holder til underetasjen på Storbyen kjøpesenter. Det er også bussholdeplass rett utenfor klinikken hvor blant annet Glommaringen kjører forbi.
» For busstider klikk her

Hvor mye vil det koste?

Vår fokus er å levere kvalitet som varer og at behandlingen til enhver tid er optimal. Vår kunnskap, ferdighet, hvilke apparater og ikke minst hvilket materiell som blir brukt i behandlingen er også utslagsgivende på prisen.

Ved behov for større behandlinger gir vi deg alltid et prisoverslag. Har du spørsmål så ta kontakt på telefon eller e-post. Et korrekt prisoverslag kan vi først gi deg etter å ha foretatt en undersøkelse, evt. med røntgenbilde.

Har jeg krav på refusjon til behandlingen?

Enkelte har krav på stønad fra folketrygden til sin tannbehandling. Som hovedregel må den enkelte pasient selv betale utleggene de har til tannbehandling, men enkelte unntak finnes og det er vår oppgave å vite hvem hvilke pasientgrupper som har krav på refusjon for deler av sin behandling.

Helseøkonomiforvaltningen HELFO-logoen

 

Jeg glemte timen - koster det noe?

Endring av timeavtale eller avbestilling senere enn 24 timer før avtalen vil bli belastet deg som pasient. Har du timeavtale på mandag er fristen fredag innen kl. 12:00. Blir timeavtalen fylt av annen pasient slipper du å betale. Priser for ikke-møtt varierer fra 300 – 1000,-.

Lurer du på noe? Send oss en mail!